De Feeënboom

In de Feeënboom hangen wensen van kinderen uit onze stad die het moeilijker hebben dan de doorsnee inwoner. Om hen ook fijne momentjes met de feestdagen te laten beleven doen we een beroep op jullie. Vele gezinnen hebben reeds de wensen van hun kinderen bij het OCMW binnengebracht. Deze wensen worden anoniem in de verschillende feeënbomen verspreid opgehangen op verschillende locaties in de stad.

Locatie

Lanklaar 3650 Dorpsstraat 59 Hotel Beau Séjour

In de Feeënboom hangen wensen van kinderen uit onze stad die het moeilijker hebben dan de doorsnee inwoner. Om hen ook fijne momentjes met de feestdagen te laten beleven doen we een beroep op jullie. Vele gezinnen hebben reeds de wensen van hun kinderen bij het OCMW binnengebracht. Deze wensen worden anoniem in de verschillende feeënbomen verspreid opgehangen op verschillende locaties in de stad. De locaties zijn:  Administratief centrum, Europalaan 25, Dilsen  Bibliotheek, Koning Boudewijnplein 3, Dilsen  Hotel Beau Séjour, Dorpstraat 59, Lanklaar  Hotel Au Nom De Dieu, Nieuwstraat 42, Lanklaar  Traiteur Jacky Jaeken, Rijksweg 770, Rotem  Spar Express, Langstraat 26A, Elen  Spar Express, Maasstraat 15, Stokkem Vervolgens kan iedereen helpen om de wensen in vervulling te laten gaan: 1. Je neemt gewoon een enveloppe uit de boom 2. Je koopt het cadeautje 3. Je brengt het cadeautje ingepakt binnen op het OCMW. Op deze manier komt het cadeautje anoniem op de juiste plaats terecht. De Feeënboom is een initiatief van The Good Witches, in samenwerking met de Gezinsbonden Dilsen-Stokkem, de Maasschakels, de Sint-Vincentiusvereniging en het OCMW.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.