Nieuwsbrief augustus 2021

Nieuwsbrief augustus 2021

                                                                           

GEZINSBOND AFDELING LANKLAAR

                         Kalender AUGUSTUS 2021

KNUFFELTURNEN:   Start op zondag 5 september (6 opeenvolgende zondagen): Zoals je kon lezen in onze vorige nieuwsbrief  gaat het knuffelturnen ook weer van start. Het is een tof ontspannend moment voor een (groot)ouder om met je (klein)kind samen te bewegen, te spelen, te knuffelen. In bijlage geven we je graag hierover de nodige informatie.

NAAIKLASJE: In het naaiklasje leer je samen op een plezierige manier dingen maken, herstellen en verwerken. Mocht je ook graag leren omgaan met naald en draad/naaimachine en je eigen garderobe willen aanvullen,  laat je dan tijdens deze toffe lessen door onze lesgeefster inwijden in de wereld van de stof tot kleedje. Zie je dit helemaal zitten om te doen, schrijf je in via gezinsbondlanklaar@gmail.com.

SPORTDAG GOSA-TRUDO BOONEN WISSELBEKER:  Op ZATERDAG 18 september gaat de leuke sportdag weer door voor 50-plussers. Dit jaar ook met een feestelijk tintje “ 100 jaar Gezinsbond” Je kan naar lust en believen je hartje ophalen met de vele oude en nieuwe volksspelen. We sluiten de heerlijke dag af met een gezellige barbecue. Inschrijven kan via gezinsbondlanklaar@gmail.com. In bijlage ook meer informatie hierover.

FEEST:  De Gezinsbond Lanklaar viert ook het 100 jarig bestaan van de Gezinsbond Vlaanderen                         en dit begint al in september met de sportdag 50+ maar ook in oktober staat er nog veel leuks op de planning. Hou daarom onze volgende nieuwsbrief zeker in het oog. Zeker de moeite waard!

Heb je nog inspiratie nodig voor een zomers uitstapje - interessant bezoekje - cultuurervaring met het gezin, kijk dan in de bijlage van de Bond editie Limburg-augustus 2021 of kijk op de gezinsbondwebsite.

Meer informatie over onze activiteiten of uitleg nodig zijn steeds te verkrijgen via gezinsbondlanklaar@gmail.com of kijk hiervoor op onze facebookpagina.

DIGITALE BONNENBOEK LIMBURG

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.